Eetcafé De Zevende Hemel

Peperstraat 8
3262 JK Oud-Beijerland
Tel: 0186-61 28 68

mobile logo

Eetcafé De Zevende Hemel

Sinds 2006 zijn wij te vinden in de Peperstraat te Oud-Beijerland.
Met een gezellige, intiem en sfeervol restaurant kunt u bij ons uw avond helemaal invullen.
Daarnaast gaan service, kwaliteit en een gunstige prijs bij ons hand in hand.

Eet café De Zevende Hemel

Beste gast,

Bedankt voor uw interesse & bezoek aan onze website. Wij zullen u iets vertellen waar wij ons bevinden en waarvoor een bezoek aan ons zeker de moeite waard is!

Wij bevinden ons in de Peperstraat (op nummer 8 om precies te zijn), een gezellige horecastraat in Oud-Beijerland centrum. Het is een zijstraatje van de Westvoorstraat tegenover het bruggetje over het water. Parkeergelegenheid is er voldoende &, niet geheel onbelangrijk, gratis! Wij bestaan uit 2 verdiepingen waar op beide gezellig en uiteraard lekker gegeten kan worden met een regelmatig wisselende menukaart en daarnaast ook nog extra gerechten. Op de begane grond is er ook een bar waar voor, na of gewoon omdat u er zin heeft geborreld kan worden. Hierbij kunt u uiteraard iets lekkers kiezen van onze borrelkaart. Onze menukaart kent een aantal klassiekers maar ook verrassende gerechten.

image

Waar wij ons ook in onderscheiden is een uitgebreide bierkaart. Deze bestaat uit zo’n 70 bieren vast op de kaart en daarnaast regelmatig wisselende speciale bieren uit alle hoeken van ons eigen landje en daarbuiten. Keuze uit zo’n 100 speciaal bieren.

De wijnkaart kent vaste huiswijnen en daarnaast de keuze uit verschillende rode, witte en rosé wijnen welke ook regelmatig wisselen.

Malt whiskey’s kent bij ons ook een keuze uit ongeveer 30 verschillende soorten

Dit alles lijkt me toch de waard om een bezoek aan ons te brengen!!

Graag tot snel of weerziens