Eetcafé De Zevende Hemel

Peperstraat 8
3262 JK Oud-Beijerland
Tel: 0186-61 28 68

mobile logo

De Hemelse Koffiekaart


  • € 4.50
  • € 6
    Koffie met Licor 43 & slagroom
  • € 6
    Koffie met D.O.M. Benedictine & slagroom
  • € 6
    Koffie met Grand Marnier & slagroom
  • € 6
    Koffie met Butterscotch & slagroom
  • € 6
    Matuur, gerijpte jenever van Ketel 1, met koffie & slagroom
  • € 6
    Koffie met Ierse whiskey & slagroom
  • € 6
    Koffie met Amaretto & slagroom
  • € 6
    Kopje koffie, schrobbelèr & een chocolaatje
  • € 6
    Koffie met Tia Maria & slagroom
  • € 3

    Diverse malt whiskey’s, vraag ons naar de kaart!


Desserts


  • € 5.50
    Vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom
  • € 6
    Cookies met marshmallowpasta, karamelsaus, vanille-ijs & slagroom
  • € 6
    Gekarameliseerde banaan met vanille-ijs, chocoladesaus & slagroom
  • € 9.50
    Bestel hierbij een glas LBV Port, Pedro Ximenez of probeer er een speciaal bier bij als de Double Port van Broeder Jacob
  • € 6
    Vanille-ijs met advocaat, warme chocoladesaus & slagroom
  • € 6.50
    Cheesecake op een bodem van bastognekoek met aardbeiensaus & slagroom
  • € 6.95
    Supersorbet met vers fruit, 3 soorten sorbetijs & slagroom

Hoofdgerechten vis


  • € 17.50
    Gamba’s (gepeld) met roerbakgroenten in een pikante chili-roomsaus. Geserveerd met stokbrood of verse frites
  • € 15.50
    Heekfilet in een krokant korstje met huisgemaakte frites & ravigotesaus
  • € 16.50
    Verschillende vissoorten, mosselen, venusschelpjes & gamba's gestoofd in een romige tomatensaus met groenten, knoflook & saffraandraadjes.
  • € 16.75
    Gebakken zalmfilet met Hollandaisesaus en Hollandse garnalen

Hoofdgerechten vlees


  • € 16.95
    Het zachtste stukje rundvlees uit het gedeelte tussen de schouderbladen geserveerd met een jus van spek, ui & champignons
  • € 16.75
    Eendenborstfilet met een roomsaus van truffeltapenade
  • € 14.25
    Huisgemaakte gehaktballen in een licht pittige, Italiaans gekruide tomatensaus met mozzarella & Parmezaanse kaas uit de oven. Geserveerd met een timbaaltje witte rijst, stokbrood of verse frites
  • € 14.50
    Geserveerd met pindasaus, gebakken uitjes, salade & cassaves
  • € 18.75
    Combinatie van spare-ribs, kipfilet, varkenshaas, balletje gehakt met jus & diamanthaas
  • € 14.75
    Kipfilet met een saus van o.a. ui, knoflook, komijn, kaneel, saffraan, citroen & groene olijven
  • € 12.50
    Spaghetti met Italiaans gekruide gehaktballetjes & een saus van tomaat met ui & knoflook
  • € 14.50
    - Gegratineerd met kaas & tomaat - Pepersaus - Gebakken champignons, ui, paprika & spek
  • € 16.50
    - Als vanouds, gemarineerd volgens geheim recept
    - Pittig, met sambal door de marinade
    - Zoet, overgoten met honing
  • € 18.95
    Zachte steak van de zijlende
    - Kruidenboter
    - Pepersaus
    - Gebakken champignons, ui, paprika & spek
  • € 16.25
  • € 15.50
    Geserveerd met pindasaus, gebakken uitjes, salade & cassaves
  • € 15.95
    Langzaam gegaarde sukadelappen in een jus met tomaat, ui, knoflook, spek, witte wijnazijn, tijm, laurier & Jopen Mooie Nel (IPA). Geserveerd met een stampotje van rode kool
  • € 15
    Gebakken kippendijen met een romige saus van knoflook, zongedroogde tomaatjes, witte wijn & Parmezaanse kaas

Soepen


  • € 5
    Huisgemaakt met spekjes, gerookte zalm of puur natuur
  • € 5
    Met of zonder ballen

Vegetarisch


  • € 14.75
    Roerbak van verschillende groenten gestoofd in een curry van kokosmelk. Geserveerd met witte rijst
  • € 14
    Wrap gevuld met groenten in een tomaten-pestosaus, gegratineerd met kaas & tomaat
  • € 14.50
    Zoete aardappel frites belegd met tomaat, rode ui, cheddar, Parmezaan, maïs & jalapeño’s uit de oven. Geserveerd met pittige dip & knoflooksaus

Voor de kinders


  • € 8.50
  • € 8.50
  • € 8.50
  • € 8.50
  • € 8.50
    Alle kinder menu's inclusief kinderijsje!

Voorgerechten


  • € 7
    Huis gedraaide, gekruide gehaktballetjes in een hoisin-ketjap saus. Geserveerd met stokbrood
  • € 8.95
    Biefstukreepjes gemarineerd in soja, sesamolie, bruine suiker, gember & knoflook. Geserveerd op een gemengde salade en besprenkeld met sesamzaadjes & koriander
  • € 9.50
    Bonbon van gerookte zalm met een vulling van krabsalade
  • € 6.90
    Champignons gebakken met ui, paprika, knoflook & kruiden, geserveerd met toast & knoflooksaus
  • € 9.50
    Gamba's in olijfolie met verse knoflook, piri-piri kruiden, ui & paprika. Geserveerd met stokbrood
  • € 5
    Italiaanse bol ingesneden en gevuld met kaas, overgoten met knoflookboter & afgetopt met groene kruiden uit de oven
  • € 9.95
    Gesneden van de zijlende met pestodressing, Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitjes, spekjes & zongedroogde tomaatjes
  • € 8.60
    Lauwwarme geitenkaas met honing-tijmsaus op een salade met walnoten, appel & geitenkaasloempia's
  • € 8.25
    Pikant gebakken kipreepjes op een bedje van tacochips, gegratineerd met jonge kaas
  • € 9.95
    Een trio van Hollandse garnalen, gerookte zalm & gerookte tonijn. Geserveerd met toast
  • € 9.95
    Rosbief gesneden van gebraden kalfslende met tonijnmayonaise, kappertjes & rode ui