Eetcafé De Zevende Hemel

Peperstraat 8
3262 JK Oud-Beijerland
Tel: 0186-61 28 68

mobile logo

De Hemelse Koffiekaart


  • € 3.50
  • € 5.75
    Koffie met Licor 43 & slagroom
  • € 5.75
    Koffie met D.O.M. Benedictine & slagroom
  • € 5.75
    Koffie met Grand Marnier & slagroom
  • € 5.75
    Koffie met Butterscotch & slagroom
  • € 5.75
    Matuur, gerijpte jenever van Ketel 1 met koffie & slagroom
  • € 5.75
    Koffie met Ierse whiskey & slagroom
  • € 5.75
    Koffie met Amaretto & slagroom
  • € 5.75
    Kopje koffie, schrobbelèr & een chocolaatje
  • € 5.75
    Koffie met Tia Maria & slagroom
  • € 2.75

    Diverse malt whiskey’s, vraag ons naar de kaart!


Desserts


  • € 5.00
    Vanille-ijs met warme chocoladesaus & slagroom
  • € 5.50
    In de smaken vanille & sinaasappel-kaneel met vanille-ijs & slagroom
  • € 6.00
    Milkshake gemaakt van chocolademelk & vanille-ijs afgetopt met slagroom, marshmallows, m&m’s, spikkels, chocoladesaus & karamelsaus
  • € 8.95
    Van verschillende soorten kaas. Bestel hierbij een glas LBV Port, Pedro Ximenez of probeer er een speciaal bier bij als de Double Port van Broeder Jacob
  • € 5.50
    Vanille-ijs met advocaat, warme chocoladesaus & slagroom
  • € 6.00
    Cheesecake op een bodem van bastognekoek met aardbeiensaus & slagroom
  • € 6.50
    Supersorbet met vers fruit, 3 soorten sorbetijs & slagroom

Hoofdgerechten vis


  • € 16.50
    Garnalen, Green Shell mosselen, mosselen zonder schelp & venusschelpen gegaard in een curry van kokosmelk met verse groenten & geserveerd met witte rijst
  • € 14.75
    Heekfilet in een krokant korstje met huisgemaakte frites & ravigotesaus
  • € 16.00
    Verschillende vissoorten, mosselen, venusschelpjes & gamba's gestoofd in een romige tomatensaus met groenten, knoflook en saffraandraadjes.
  • € 16.00
    Gebakken zalmfilet met een mosterdsaus en uitgebakken spekjes sauzen

Hoofdgerechten vlees


  • €14.00
    Heerlijke kom huisgemaakte chili van gehakt met tacochips & stokbrood
  • € 16.50
    Het zachtste stukje rundvlees uit het gedeelte tussen de schouderbladen geserveerd met een jus van spek, ui & champignons
  • € 13.50
    Huisgemaakte gehaktballen in een Italiaans gekruide tomatensaus met mozzarella & Parmezaanse kaas uit de oven. Geserveerd met verse frites & stokbrood
  • € 13.50
    Broodje met verse braadworst, daarop pulled pork, bourbon bbq-sauce, ui, gefrituurde uitjes & jalapeños
  • € 16.50
    Langzaam gegaard buikspek met een saus van soja, oestersaus, ui, knoflook, steranijs, kaneel en rode pepers. Afgetopt met koriander & geserveerd met witte rijst
  • € 14.75
    Stoofpotje van kippendijen in een saus van tomaat, ui, knoflook, selderij, champignons, spek & diverse kruiden
  • € 14.50
    Kipfilet omwikkeld met spek. Daarop tomaat, kaas & gedroogde tijm. Gegaard in de oven & geserveerd met een creamy garlic sauce
  • € 12.95
    Met atjar & kroepoek
  • € 17.75
    Combinatie van spare-ribs, kipfilet, varkenshaas, balletje gehakt met jus & lamskotelet
  • € 11.50
    Spaghetti met een originele bolognesesaus & Parmezaanse kaas
  • € 13.50
    - Gegratineerd met kaas & tomaat<br> - Pepersaus<br> - Gebakken champignons, ui, paprika & spek
  • € 15.95
    • Als vanouds, gemarineerd volgens geheim recept
    • Pittig, ingesmeerd met sambal
    • Zoet, overgoten met honing
  • € 18.50
    Zachte steak van de zijlende
    - Kruidenboter
    - Pepersaus
    - Gebakken champignons, ui, paprika & spek
  • € 15.75
  • € 13.95
    Met atjar & kroepoek

Soepen


  • € 4.25
    Huisgemaakt met spekjes, gerookte zalm of puur natuur
  • € 4.25
    Met of zonder ballen

Vegetarisch


  • € 13.50
    Nacho’s met bonen, maïs, tomaat, rode ui, paprika, jalapeños & kaas uit de oven met een dipsausje
  • € 13.75
    Roergebakken noodles met taugé, boontjes, roerbakgroenten, rode peper, sesamzaadjes, zoete ketjap & hoi sinsaus
  • € 13.50
    Wrap gevuld met groenten in een tomaten-pestosaus, gegratineerd met kaas & tomaat

Voor de kinders


  • € 7.75
  • € 7.75
  • € 7.75
  • € 7.75
    Alle kinder menu's inclusief kinderijsje!

Voorgerechten


  • € 8.00
    Potje paté verrijkt met Broeder Jacob Tripel & zoete compote. Geserveerd met stokbrood, zilveruitjes & cornichons
  • € 9.00
    Bonbon van gerookte zalm met een vulling van rivierkreeftstaartjes, rode ui, appel, cocktailsaus & verse peper
  • € 6.50
    Champignons gebakken met ui, paprika, knoflook & kruiden, geserveerd met toast & knoflooksaus
  • € 9.00
    Naanbrood belegd met pulled pork, tomaatjes, ananas, kaas, pijnboompitjes. Afgetopt met bbq-saus & rucola
  • € 8.95
    Gamba's in olijfolie met verse knoflook, piri-piri kruiden, ui & paprika. Geserveerd met stokbrood
  • € 4.50
    Italiaanse bol ingesneden en gevuld met kaas, overgoten met knoflookboter & afgetopt met groene kruiden uit de oven
  • € 9.75
    Gesneden van de zijlende met pestodressing, Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitjes, spekjes & zongedroogde tomaatjes
  • € 8.00
    Lauwwarme geitenkaas met honing-tijmsaus op een salade met walnoten, appel & geitenkaasloempia's
  • € 7.00
    Gemarineerde kipkluifjes om de vingers bij af te likken
  • € 7.50
    Pikant gebakken kipreepjes op een bedje van tacochips, gegratineerd met jonge kaas
  • € 9.75
    Combinatie van tonijnsalade, gerookte zalm, gerookte forel, inktvisringetjes en roze garnalen